STEUN HET PARK EN KOOP EEN PLANK!
WAAROM DONEREN?
De financiering van Het Inclusieve Park is net zo toegankelijk als het park zelf. Iedereen kan bijdragen aan Het Inclusieve Park! Het Inclusieve Park heeft een basis subsidie gekregen vanuit de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Hiermee is het mogelijk geworden om met de bouw te starten. Echter, om alle elementen van het plan te realiseren, inclusief de Blauwdruk en diverse interactieve elementen, is de subsidie niet toereikend. Bovendien willen wij iedereen de gelegenheid geven om financieel partner te worden van dit project.
BLAUWDRUK
De Blauwdruk voor Het Inclusieve Park is de eenmalige uitgave waarin alle kennis die we deze zomer verzamelen zal worden gebundeld. In de Blauwdruk komen de fotoverslagen en interviews met de experts. Daarnaast wordt het hele realisatieproces gedocumenteerd en gecommuniceerd. Niet alleen social media zal hiervoor worden ingeschakeld, ook zijn de vorderingen te volgen via de website www.hetinclusievepark.nl en zal actief contact worden gezocht met diverse media. Bovendien wordt het publiek uitgenodigd langs te komen om zelf het bouwproces te zien en hieraan bij te dragen.
DE MOGELIJKHEDEN VOOR DONATIE:
Hieronder is symbolisch te zien wat jouw bijdrage voor het park betekent. Je kunt een specifiek bedrag doneren en hieronder is te zien wat wij voor dit bedrag kunnen doen. Daarnaast is een vrije donatie uiteraard ook van harte welkom!

Plankdragers 50 stuks à €15,- per stuk
Meterbouwers 10 stuks à €75,- per stuk
Vlonderdragers 2 stuks à €300,- per stuk
Verderkijkers 1 stuk à €500,-
Rustpunten 5 stuks à €600,- per stuk
Traplopers 1 stuk à €600,-
Klimmers 4 stuks à €700,- per stuk
Drijvers 1 stuk à €1000,-
Boven de 250 euro kunt u op verzoek een factuur krijgen. De bedragen zijn inclusief BTW. Partners worden niet fysiek op de locatie vermeld, wel is vermelding op de website en in De Blauwdruk mogelijk indien gewenst.